Zaev: Platforma për mësimdhënie online është duke u përgatitur dhe do të jetë e gatshme dhe funksionale me kohë

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 10, 2020 22:04

Zaev: Platforma për mësimdhënie online është duke u përgatitur dhe do të jetë e gatshme dhe funksionale me kohë

Sanksionet do të vazhdojnë, askush nuk do të amnistohet. Nëse nuk godet në xhep në fund, njerëzit dinë të mos e respektojnë atë dhe të gjejnë kthesa, të kapin lidhje .. Unë apeloj publikisht te të gjithë, është një urdhër dhe çdo dënim i vendosur nga Qeveria duhet të ketë një efekt përfundimtar, dmth, të paguhet.

Kjo është thënë nga kryeministri Zoran Zaev sonte në TVM, përcjell FLAKA.

Ai thotë se përparësia më e lartë mbetet shëndeti i qytetarëve, natyrisht i fëmijëve, me hapjen e kopshteve, me protokolle të rrepta për mbrojtje edhe para fillimit të vitit shkollor, prandaj u mor vendim për një model të përzier me prezencë fizike të nxënësve nga klasa 1-3, dhe të gjithë të tjerët duke përmbushur rregulla të përcaktuara qartë.

Zaev thotë se platforma mësimore online është duke u përgatitur dhe do të jetë e gatshme dhe funksionale me kohë.

“Ne kemi parasysh të gjitha aspektet, ju siguroj se udhëhiqemi nga aspekti profesional i autoriteteve shëndetësore dhe komisionit, ne kujdesemi kryesisht për shëndetin e qytetarëve”, tha Kryeministri Zaev, në lidhje me vendimin për të shkuar në punë të të sëmurëve kronikë, duke shtuar të gjitha masat e aplikuara vazhdojnë të jenë ende të vlefshame për mbrojtje. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 10, 2020 22:04