Zaev shtyu dorëheqjen, merr autorizimin për negociata

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 21:59 Updated

Zaev shtyu dorëheqjen, merr autorizimin për negociata

T&S

Kryetari dhe kryeministër i LSDM-së, Zoran Zaev do ta shtyjë dorëheqjen e tij derisa vendi të stabilizohet, bëjnë të ditur burime partiake për “Fokus”, përcjell FLAKA.

Kjo do të thotë se do të bëhet votëbesimi ndaj Qeverisë.

Një nga argumentet për shtyrjen e dorëheqjes është mundësia që Maqedonia të fillojë negociatat me BE-në në dhjetor.

Zaev pret që vendi të fillojë negociatat në dhjetor për shkak të mbështetjes së fortë ndërkombëtare.

LSDM e autorizon Zaevin edhe për të negociuar rritjen e shumicës parlamentare. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 21:59 Updated