Zaev takohet me kultivuesin më të madh të kanabisit, nuk po fshehim asgjë!

Zaev takohet me kultivuesin më të madh të kanabisit, nuk po fshehim asgjë!

Shumë reagime në rrjetet sociale ka shkaktuar takimi midis kryeministrit Zaev me Majkëll Shtraumetis, i njohur si Big Majk, kultivuesin më të madh botëror të kanabisit.

Zaev ka porositur se qëllimi i takimit është për përdorim medicinal i vajit të kanabisit dhe të përforcohet e drejta e eksportit.

“Ne nuk i kemi shpallur të gjitha takimet. Unë isha në takim me njeriun, nuk kemi dilema dhe nuk po fshehim asgjë. Qëllimi i takimit ka qenë për vajin medicinal nga kanabisi dhe të përforcojmë të drejtën e eksportit, kjo të përdoret për qëllime medicinale. Z. Big Majk ka kërkuar takim, përshkak se Maqedonia e Veriut është vend ideal për kultivimin e kanabisit. Nuk kemi çfarë të fshehim. Do të punojmë më tutje në gjithçka, gjithmonë në interes të shtetit. Kjo për ne paraqet vende të reja të punës”, ka theksuar Zaev

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 11 Shtator, 2019 11:59

HAPËSIRË E SPONSORIZUAR

Loading...

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.

REKLAMA