Zaharieva thotë se mos dhënia e datës për RMV do ta përkeqësojë situatën në rajon

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 16, 2019 19:47

Zaharieva thotë se mos dhënia e datës për RMV do ta përkeqësojë situatën në rajon

Anulimi i fillimit të negociatave për aderim të Maqedonisë së Veriut në Bashkimin Evropian do ta përkeqësojë dhe destabilizojë situatën në rajon, deklaroi zëvendës kryeministrja bullgare Ekaterina Zaharieva.

“Bullgaria e ka përkrahur fillimin e bisedave dhe nëse fillimi i tyre anulohet për mars të vitit të ardhshëm, kjo do të jetë gabim i madh”, vlerësoi Zaharieva, transmeton BGNES, prcjell in7.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka October 16, 2019 19:47