Zajkova e PLD-së: Nuk do të votojmë mosbesimin ndaj qeverisë

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 13:43 Updated

Zajkova e PLD-së: Nuk do të votojmë mosbesimin ndaj qeverisë

Deputetja nga radhët e PLD-së e cila është Monika Zajkova për “360 gradë” deklaroi se nuk do të votojë për mosbesimin e qeverisë.

“Ne thamë në një deklaratë se po mblidhen nënshkrime, megjithatë asnjë nuk arriti te ne për ta nënshkruar atë nismë. Gjithashtu në disa deklarata thamë se edhe nëse vjen një gjë e tillë, nuk do të nënshkruajmë”, tha Zakova.

Në pyetjen nëse të njëjtin qëndrim e ndan deputeti i PLD-së, Bobi Mojsoski, ajo theksoi se nuk mund të votojnë për mosbesim të qeverisë në të cilën ministër është lideri i partisë, Goran Milevski.

“Absolutisht për shkak se PLD është parti që funksionon në bazë të parimeve, ka strukturën organizative e cila është në koordinim të vazhdueshëm me udhëheqësinë dhe është unike me qëndrimet. Ne nuk mund të mbështesim mocionin e mosbesimit të qeverisë ku merr pjesë kryetari i partisë”, tha Zajkova.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 9 Nëntor, 2021 13:43 Updated

09
Dhj
Sherri mes tre personave në Shkup për pak ka përfunduar pa viktima, kur njëri prej...
09
Dhj
Pas relativizimit të zërave se Aleanca për Shqiptarët do të bëhet pjesë e qeverisë si...
09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit, AlternAtivA edhe një herë e riafirmon përcaktimin e...
09
Dhj
Arben Taravari, u.d. Kryetar i ASH-së Përshëndes deklaratat e forta dhe hapat vendimtare të ndërmarra...