Zëdhënësi i VMRO-DPMNE thirr “Rroftë Zoran Zaev”

Redaksia
By Redaksia 4 Dhjetor, 2020 21:25

Zëdhënësi i VMRO-DPMNE thirr “Rroftë Zoran Zaev”

Në protestën e sotme të VMRO-DPMNE para Ministrisë së Punëve të Jashtme, zëdhënësi i partisë opozitare, Dimçe Arsovski bëri një gabim dhe thirri “Rroftë Zoran Zaev”, përcjell FLAKA.

Pas një pauzë prej disa sekondash, Arsovski u përpoq të “kthente” situatën dhe tha “Unë nuk dëgjova reagim” dhe bërtiti UA, pastaj vazhdoi: “Zoran Zaev nuk mund të jetojë normalisht, le të rrojë Republika e Maqedonisë”. FLAKA

 

Redaksia
By Redaksia 4 Dhjetor, 2020 21:25