Zejdi: Blerim Reka 10 vite nuk e ka hapur gojën për shqiptarët

Desk
By Desk 10 Prill, 2019 22:32

Zejdi: Blerim Reka 10 vite nuk e ka hapur gojën për shqiptarët

Sekretari i përgjithshëm i Alternativës, Skender Rexhep Zejdi, sonte në CliclPlus në Tv21 tha se kandidati i pavarur Blerim Reka 10 vite kurrë nuk e ka hapur gojën për shqiptarët.

“Blerim Reka 10 vite nuk e ka hapur gojën për shqiptarët, as për Monstrën, as për Harun Aliun dhe për asnjë rast tjetër kur janë diskriminuar shqiptarët” u shreh Zejdi.

Desk
By Desk 10 Prill, 2019 22:32