Zejdi: Sela e pershpejtoi punën dhe në fund dështuam

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:09

Zejdi: Sela e pershpejtoi punën dhe në fund dështuam

T&S

Deputeti Skender Rexhepi – Zejdi sonte ishte i pranishëm në ClickPlus.

Zejdi u shpreh se Ziadin Sela ishte ai i cili e thirri mbledhjen për ta rrëzuar qeverinë.

“Ziadin Sela ishte ai i cili na thirri në mbledhje. Ne te gjithë ju përgjigjëm ftesës së tij duke menduar se do të kemi sukses. Ne patëm ulje dhe në fund dështuam”, është shprehur Skender Rexhepi.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:09