Zejdi: “Thikë pas shpinë ishte takimi i Arjanit Hoxhës dhe Arben Taravarit!”

Redaksia
By Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:13

Zejdi: “Thikë pas shpinë ishte takimi i Arjanit Hoxhës dhe Arben Taravarit!”

Skender Rexhepi-Zejdi sonte ishte i pranishëm në ClickPlus ku shpalosi shumë gjëra dhe mes gjithë tjerash ai u shpreh se Alternativa është ndjerë e tradhëtuar nga Aleanca për shkak se ata shkuan se e ndihmuan Lëvizjen Besa.

“Takimi Taravari-Hoxha ishte thik pas shpine për ne si Alternativë. Ne kemi pasur koalicion me Aleancën ndërsa ato dy parti kanë bërë marrëveshje të fshehta duke thënë njëri ndryshe e tjetri ndryshe. Ne të parët jemi tradhëtuar nga kryetari i Besës kur e ka thyer rregullin e partisë, ndërsa tani i tradhëtuam edhe nga kryetari i ASH-s, Ziadin Sela. Ata na tradhëtuan, takimi i tyre ishte thik pas shpine për ne si parti politike”, është shprehur Zejdi.

Redaksia
By Redaksia 8 Nëntor, 2021 22:13