Zekiri: Me masat ekonomike do t’i ruajmë vendet e punës për punëtorët në sektorin privat!

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 22:19

Zekiri: Me masat ekonomike do t’i ruajmë vendet e punës për punëtorët në sektorin privat!

Nënkryetari i LSDM-së Muhamed Zekiri në Click plus shpjegoi pakon e masave të reja ekonomike të propozura nga ish-kryeministri Zaev.

Zekiri theksoi se me masat e reja ekonomike do të mund të ruajmë vendet e punës në sektorin privat, dhe se sektori privat e mban gjallë ekonominë e shtetit.

 
 

 

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka March 23, 2020 22:19