Zeqiri: Derisa nuk mblidhet Kuvendi do të vazhdojë Qeveria punën duke sjell vendime me fuqi ligjore

Desk
By Desk April 24, 2020 22:50

Zeqiri: Derisa nuk mblidhet Kuvendi do të vazhdojë Qeveria punën duke sjell vendime me fuqi ligjore

Në kushte kur ende nuk ka një pajtueshmëri mes partive politike që Kuvendi të mblidhet sërish, duke pasur parasysh se jemi në gjendje të jashtëzakonshme për shkak të pandemisë Covid-19 dhe Qeveria luan edhe roline Kuendit, e gjithë fuqia ekzkekutive dhe legjislative bie mbi Qeverinë, tha nënkryetari i LSDM-së, Muhamed Zeqiri në emisionin ‘Enter’ në TV SHENJA.

“Qeveria, duke miratuar akte me fuqi ligji dhe gjithë fuqia do të ngelet tek Qeveria. Ministrat me kryeminsitrin do të jenë ata të cilët marrin vendime dhe qytetarët duhet t’i respektojnë”, tha Zeqiri.

Desk
By Desk April 24, 2020 22:50