Zeqiri për BDI: Dertin e vetëm e kanë si të shpëtojnë nga drejtësia

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 23:45

Zeqiri për BDI: Dertin e vetëm e kanë si të shpëtojnë nga drejtësia

Arben Zeqiri nga ASH ka reaguar ndaj reagimeve dhe veprimeve të fundit të BDI-së. Ai ka thënë se partia shqiptare në pushtet nuk ka dert tjetër por vetëm se si të shpëtojnë nga drejtësia.

“Le ta dijnë të gjithë, nuk do të ketë më amnesti për krim dhe korrupsion, të gjithë do të përgjigjen. Qytetarët kërkojnë drejtësi dhe kthimin e parave që ua kanë vjedhur. Qytetarët janë neveritur nga folklori që mbulonte kriminalitetin. Të gjithë ata që kanë zhvatur qytetarët dhe bizneset, të gjithë ata që kanë vjedhur buxhetin e shtetit, të gjithë ata që kanë zhytur komunat në borxhe, por edhe ata që kanë përndjekur e shkatëruar fate të njerëzve do të përgjigjen” ka shkruar Zeqiri në Facebook.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 7 Nëntor, 2021 23:45

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...