Zgjedhje Lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë

Zgjedhje Lokale në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë

Me zgjedhjet presidenciale sot do të mbahen edhe zgjedhjet lokale të parakohshme për kryetar komunash në Ohër, Dibër dhe Novo Sellë.

Sipas listës përfundimtare të KSHZ-së, për këto zgjedhje të parakohshme lokale në Ohër të drejtën  votës e gëzojnë 52.303 qytetarë, në Dibër 18.625 dhe në Novo Sellë 11.365 persona.

 

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 21 Prill, 2019 07:58

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.