Zgjedhjet lokale, ja rezultati i KSHZ për Tetovën

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 10:03

Zgjedhjet lokale, ja rezultati i KSHZ për Tetovën

117 vendvotime, 117 kuti të numëruara dhe 100 % vota përpunuara. Këto janë të dhënat e Komisionit Shtetëror Zgjedhor për zgjedhjet e së dielës në komunën e Tetovës, njofton FLAKA.

Numri i përgjithshëm i votuesve në listën e votuesve ka qenë 85.577, ndërsa votuan 39.371 qytetarë. Numri i përgjithshëm i fletëvotimeve të pavlefshme ka qenë 698, ndërsa numri i përgjithshëm i fletëvotimeve të vlefshme ishte 31.667.

Në bazë të rezulltatit, Arben Taravari ka fituar 21.591 vota kundrejt Teuta Arifit e cili mori 16.542. Këto rezultate nxjerrin fitues Bilall Kasamin i cili mori verdiktin e banorëve për të drejtuar Pushtetin Lokal në Tetovë në katër vitet e ardhëshme. FLAKA

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 10:03

Marketing Politik - Çmimore

Presidenciale | Parlamentare