Zgjedhjet në Podujevë, partitë politike sot fillojnë fushatën parazgjedhore

Desk
By Desk March 3, 2020 11:29

Zgjedhjet në Podujevë, partitë politike sot fillojnë fushatën parazgjedhore

Qytetarët e Komunës së Podujevës më 15 mars, do t’iu drejtohen kutive të votimit, për të zgjedhur kryetarin e ri, ndërsa fushata parazgjedhore do të nisë sot, më 3 mars.

Fushata zgjedhore në Podujevë do të nisë sot, ndërsa zgjedhjet do të mbahet të dielën e ardhshme, më 15 mars.

Sipas listës jo-përfundimtare të votuesve, numri i tyre për këto zgjedhje është: 86 mijë e 866 votues.

Ndërkohë, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve është duke vazhduar me përgatitjet për organizimin e zgjedhjeve të jashtëzakonshme për kryetar të Komunës së Podujevës

Zgjedhjet e jashtëzakonshme në Podujevë u shpallën nga presidenti Hashim Thaçi, pasi ish-kryetari i Podujevës, Agim Veliu mori postin e ministrit të Brendshëm dhe Administratës, pas zgjedhjeve të përgjithshme të mbajtura më 6 tetor të vitit të kaluar.

Top Channel

Desk
By Desk March 3, 2020 11:29