Zgjedhjet në Zhelinë. Ja shifrat zyrtare

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 12:04 Updated

Zgjedhjet në Zhelinë. Ja shifrat zyrtare

35 vendvotime, 35 kuti të numëruara dhe 100 % vota përpunuara. Këto janë të dhënat e Komisionit Shtetëror Zgjedhor për zgjedhjet e së dielës në komunën e Zhelinës, njofton Flaka.

Numri i përgjithshëm i votuesve në listën e votuesve ka qenë 10.351 ndërsa votuan 10.273 qytetarë. Numri i përgjithshëm i fletëvotimeve të pavlefshme ka qenë 78, ndërsa numri i përgjithshëm i fletëvotimeve të vlefshme ishte 10.273.

Në bazë të rezulltatit, Blerim Sejdiu ka fituar 5.171 vota kundrejt Fatmir Izairi i cili mori 5.102. Këto rezultate nxjerrin fitues Blerim Sejdiun i cili mori besimin për të drejtuar Pushtetin Lokal në Zhelinë edhe për një mandat katërvjeçar. Flaka

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 1 Nëntor, 2021 12:04 Updated

09
Dhj
Në Ditën Ndërkombëtare të Luftës Kundër Korrupsionit – 9 Dhjetori, zëvendësja e kryetarit të Qeverisë...
09
Dhj
Qeveria në seancën e sotme të 108-të, në propozim të Ministrisë për sistem politik dhe...
09
Dhj
Hulumtimi që ka realizuar Instituti për Studime të Komunikimit ka nxjerrë në pah se qytetarët e...
09
Dhj
9 dhjetori shënohet si Dita ndërkombëtare e luftës kundër korrupsionit, ndaj me këtë rast zëvendëskryeministri...