Zgjedhjet parlamentare 2020, Integra: Po shpalosim të vërtetën

Zgjedhjet parlamentare 2020, Integra: Po shpalosim të vërtetën

Integra ka vazhduar takimet parazgjedhore, duke premtuar se në Kuvend do të kenë përfaqësues të sinqertë dhe me integritet.

“Ne jemi të parët në skenën politike që po shpalosim të vërtetën, sepse ajo u çliron. Me të vërtetën vjen edhe liria, e vërtetë që bazohet në parime dhe vlera. Ta mendoni dhe flisni atë që e bëni në jetën tuaj dhe e kundërta ta bëni në politikë atë që e mendoni dhe flisni. Prej këtu vlerat sinqeriteti dhe integriteti është fondamenti mbi të cilin do t’i ndërtojmë të gjitha strategjitë.”,- u shpreh Lupço Ristoski – kryetari i Partisë “Integra”.

Redaksia Flaka
nga Redaksia Flaka 29 Qershor, 2020 19:44

© FLAKA.COM.MK - Derisa keni vendosur të merrni përmbajtje nga kjo faqe, në tërësi pajtoheni me kushtet e përdorimit.