Zgjedhjet për këshillin komunal në Tetovë, Besa kërkon votë për listën e këshilltarëve

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Gusht, 2022 19:51

Zgjedhjet për këshillin komunal në Tetovë, Besa kërkon votë për listën e këshilltarëve

Lëvizja Besa kërkon votë për listën e saj të këshilltarëve. Akuzojnë BDI-në se po mburret me projektet që nuk i realizuan dot, por që Besa i përfundoi për 8 muaj.

“Kishte kritika që punët tona janë vazhdomësi e projekteve të tyre. Bulevardi Bllagoja Toska, për 8 vite sa herë u premtua nga ish kryetarja, por me ardhjen tonë për 8 muaj arritëm të bëjmë shpronësimin dhe bulevardi ëhtsë hapur për qytetarët.”, tha Besar Durmishi, bartës i listës së këshilltarëve, lëvizja Besa.

Redaksia
Publikuar nga Redaksia 6 Gusht, 2022 19:51