Zhbogar: Yjet po favorizojnë vendin tek seanca e rradhës e Këshillit Europian në muajin Mars

Desk
By Desk March 3, 2020 19:47

Zhbogar: Yjet po favorizojnë vendin tek seanca e rradhës e Këshillit Europian në muajin Mars

Pas raportit pozitiv nga Komisioni Europian dhe përpara vendimit të Këshillit Europian për një datë të mundëshme për bisedime të vendit tonë në BE, euroambasadori Samuel Zhbogar në një bisedë televizive për Tv24 thekson se metodologjia e re do t’i vendos institucionet e vendit tonë në një sprovë të ëvrtetë e nëse institucionet dështojnë, zgjerimi do të vihet në pikëpyetje.

Bisedën e euro ambasadorit Zhbogar mund të ndiqni në vazhdim:

 

https://youtu.be/FJWKw490rSQ
Desk
By Desk March 3, 2020 19:47