Zhernovski: Po bëjmë gjithçka për të shmangur veton bullgare

Desk
By Desk 3 Dhjetor, 2020 21:02

Zhernovski: Po bëjmë gjithçka për të shmangur veton bullgare

Ne po bëjmë gjithçka për të shmangur veton dhe për të arritur një zgjidhje në një mënyrë konstruktive, për të vepruar me mençuri dhe për të punuar në frymën e fqinjësisë së mirë.

Unë nuk e di se sa larg është e gatshme pala bullgare për të shkuar, por ne jemi të gatshëm të përdorim të gjitha mjetet ne i kemi ato, ne vazhdojmë të negociojmë, thotë Andrej Zhernovski për “24 Analiza”.

Ai theksoi se nuk ka çmim për negociata dhe se gjuha dhe identiteti nuk do të negociohen.

Desk
By Desk 3 Dhjetor, 2020 21:02