Ziadin Sela takohet me djemtë e Feta Alimit

Desk
By Desk 13 Janar, 2021 22:32

Ziadin Sela takohet me djemtë e Feta Alimit

Ziadin Sela në rrjetin e tij social facebook ka publikuar fotografi me djemtë e Feta Alimit me mbishkrimin:

Me Hamidin dhe Burimin, djemtë e Fetait. Tek rrija me ta u çmalla per ty miku im. Lum ti për djemtë që ke Feta Alimi

Desk
By Desk 13 Janar, 2021 22:32