Zikov: Dënimi me kusht për Janakieskin është për një temë të çuditshme

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 21:07

Zikov: Dënimi me kusht për Janakieskin është për një temë të çuditshme

“Në një vend demokratik, ai nuk duhet të jetë as mashtrim, as nuk duhet të jetë një mësim. “Ligji duhet të zbatohet,” tha analisti politik Ljupço Zikov në emisionin “Vetëm e Vërteta” mbi temën e vendimit të sotëm të gjykatës në çështjen “Dhuna në Qendër” dhe mbylljen e djeshme të ish-Ministres së Brendshme Gordana Jankulovska.

“Reagimet janë të ndara, disa janë nga pala e VMRO-së, të tjerët janë nga LSDM-ja, e ashtuquajtura “Bots”. Për këto 30 vjet kemi shumë situata ku ligji është zbatuar dhe më pak situata ku ligji nuk është zbatuar. Tema për të cilën është dhënë dënimi me kusht është e çuditshme. Sidoqoftë, kjo duhet të vazhdojë në pjesën e partive të tjera politike, të tilla si LSDM dhe BDI, të aktivistëve të tyre, për të mos u drejtuar vetëm njerëzve aktiv të VMRO-DPMNE. “Drejtësia nuk duhet të ndalet,” tha Zikov.

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka September 29, 2020 21:07