Zjarr në burgun e Idrizovës

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 10, 2019 22:03

Zjarr në burgun e Idrizovës

Zjarri shpërtheu në burgun e Idrizovës, por fatmirësisht nuk u shkaktuan lëndime të ndonjë personi dhe dëmet materiale janë shumë të vogla, përcjell FLAKA.

Siç njoftoi për MIA drejtori i burgut, Bobi Mojsoski, zjarri ka shpërthyer dhomën e batanieve, ku është djegur vetëm një prej tyre.

Për fat të mirë, zjarri nuk është përhapur dhe është shuar nga policia e burgut. FLAKA

Redaksia Flaka
By Redaksia Flaka July 10, 2019 22:03