Zv/ ministri Rexhepi priti në takim Ministrin e Infrastrukturës së R. Kosovës, Liburn Aliun

Remzije Bilalli
Publikuar nga Remzije Bilalli 28 Shtator, 2021 15:45

Zv/ ministri Rexhepi priti në takim Ministrin e Infrastrukturës së R. Kosovës, Liburn Aliun

Zëvendësministri i transportit dhe lidhjeve Bekim Rexhepi së bashku me ministrin Blagoja Boçvarski dhe drejtorin e Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërorë, Ejup Rustemisot priti në takim Ministrin e Infrastrukturës së R. Kosovës, Liburn Aliun.
Në fokus të takimit ishin projektet e përbashkëta të infrastrukturës me thek të veçantë për Memorandumet të nënshkruara nga Qeveritë e te dy shteteve siç janë projektet për rindërtimin e zonës tampon në vendkalimin kufitar Bllacë dhe marrëveshje për studimin e fizibilitetit për rrugën nga Tetovë në Prizren.U dakorduan qe të formohen komision nga të dyja palët në lidhje me konretizin e procedurave të projekteve në fjalë.

Postimi i plotë:

Kishim nderim që sot bashkë me ministrin Blagoja Boçvarski dhe drejtorin e Ndërmarrjes Publike për Rrugë Shtetërorë, Ejup Rustemi pritëm në takim Ministrin e Infrastrukturës së R. Kosovës z.Liburn Aliun dhe zv Ministrin z. Durmishi.

Biseduam për projektet e përbashkëta të infrastrukturës me fokus të veçantë për Memorandumet të nënshkruara nga Qeveritë e te dy shteteve siç janë projektet për rindërtimin e zonës tampon në vendkalimin kufitar Bllacë dhe marrëveshje për studimin e fizibilitetit për rrugën nga Tetovë në Prizren. U dakorduam qe të formohen komision nga të dyja palët në lidhje me konretizin e procedurave të projekteve në fjalë.

Bashkëpunimi do të vazhdoj në mes dy vendeve dhe dy popujve, për shkak të bashkëpunimit më të madh ekonomik dhe marrëdhënieve dypalëshe.

Remzije Bilalli
Publikuar nga Remzije Bilalli 28 Shtator, 2021 15:45