Zyrtare, ja kandidatët për kryetar dege të BDI në Tetovë, Gostivar dhe tetë degë të tjera

Redaksia
By Redaksia 7 Qershor, 2022 19:13

Zyrtare, ja kandidatët për kryetar dege të BDI në Tetovë, Gostivar dhe tetë degë të tjera

Agjencia e lajmeve Flaka ka arritur deri tek vendimet e Komisionit Zgjedhor Partiak për 10 degë të kësaj partie ku po organizohet zgjedhje të parakohshme brenda partiake.

Siç bëri me dije Flaka, në Tetovë garojnë 1). Faton Ahmeti 2. Muhamet Ameti, 3). Valmir Aziri. Në Gostivar në garë janë 1). Mersel Sadiku dhe 2). Valdet Xhaferi.

Vrapçishtë garojnë 1). Fikret Zenuni dhe 2). Nebi Rexhepi, në Tearcë 1). Naser Nuhii dhe 2). Nuhi Neziri, në Bervenicë 1). Arkin Jahiji dhe 2). Shkëlzen Zeqiri, në Bogovinë 1). Besnik Emshi dhe 2). Nevzat Ismani, në Çashkë 1). Nafi Durmishi dhe 2). Suat Shaqirov, në Dollnen 1). Ismai Vejseloski dhe 2). Xhemil Qamili, në Studeniçan tre kandidatë: 1). Alaudin Zekiri, 2). Ejup Abazi dhe 3). Mesud Jakupi, dhe në Zhelinë 1). Emir Sulejmani dhe 2). Latif Jaji.

Lexo:

BDI, në Tetovë tre garues për kryetar dege. Ja emrat!

Zyrtare: Njihuni me dy kandidatët për Kryetar dege të BDI – Gostivar

Redaksia
By Redaksia 7 Qershor, 2022 19:13