Zyrtare: Njihuni me dy kandidatët për Kryetar dege të BDI – Gostivar

Redaksia
By Redaksia 7 Qershor, 2022 18:41

Zyrtare: Njihuni me dy kandidatët për Kryetar dege të BDI – Gostivar

Portali Gostivari Sot ka arritur deri tek lista e vërtetuar e vetme e kandidatëve për Kryetar Dege të BDI – së Dega Gostivar, e nënshkruar nga Komisioni Zgjedhor Partiak me në krye kryetarin Ejup Rustemi.

Dy kandidatët për të cilët me datë 19 qershor do të votohet me parimin një anëtar – një votë, janë nominuar 1). Mersel Sadiku dhe 2). Valdet Xhaferi.

Kujtojmë që në afatin e paraparë, deri te KZP kandidaturat e tyre i dorëzuan katër kandidatë: Mersel Sadiku, Mahir Bajrami, Agim Beqiri dhe Valdet Xhaferi. Nga katër kandidatura, dy nga ata kanë kaluar fazën e nominimit. Gostivari Sot

Lexo:

Mersel Sadiku zyrtarizon kandidaturën për të drejtuar me BDI-në e Gostivarit

Edhe juristi Mahir Bajrami zyrtarizon kandidaturën për të parin e BDI në Gostivar!

Valdat Xhaferi publikoi kandidimin për kryetar dege të BDI në Gostivar

Ahmeti takoi aktivin politik të degës së BDI në Gostivar

Redaksia
By Redaksia 7 Qershor, 2022 18:41