Maqedoni: Çdo i treti qytetar nuk e di nëse do të ketë para për nevojat elementare

Maqedoni: Çdo i treti qytetar nuk e di nëse do të ketë para për nevojat elementare Updated

Kohë e vështirë për qytetarët, 32% e njerëzve ose një e treta kanë frikë se familja e tyre është në rrezik të varfërisë, sipas analizave të platformës maqedonase kundër varfërisë, përcjell FLAKA. Nëse këtyre familjeve u ndodh një shpenzim i

Read Full Article
VMRO-DPMNE dhe LSDM vazhdojnë përplasjet, pësojnë qytetarët

VMRO-DPMNE dhe LSDM vazhdojnë përplasjet, pësojnë qytetarët Updated

VMRO-DPMNE dhe LSDM transferojnë përgjegjësinë se kush është fajtori për funksionimin e dobët të qytetit? – Pasi që javën e kaluar qytetarët e Shkupit, për herë të parë në histori, mbetën pa transport urban, pyetjet për borxhet miliona të bëra

Read Full Article
Raporti i KE: Maqedonia është mesatarisht e përgatitur në fushën e politikës energjetike

Raporti i KE: Maqedonia është mesatarisht e përgatitur në fushën e politikës energjetike Updated

Maqedonia është mesatarisht e përgatitur në fushën e politikës energjetike, konstaton Komisioni Evropian (KE) në raportin e fundit. Komisioni shkruan se është bërë përparim i kufizuar, por duhet të përshpejtohet kalimi në burimet e rinovueshme dhe të reduktohet ndjeshëm varësia

Read Full Article
Fabrikat fillojnë të mbyllen

Fabrikat fillojnë të mbyllen

Me pushim të përkohshme janë punëtorët e fabrikës për prodhimin e gypave “11 Tetori”, së bashku me punëtorët e Euro Nikell, Borov Doll dhe Buçim, me paga prej 70 për qind të asaj mesatare. Pritet që ndalesa për disa muaj

Read Full Article
Mbi gjysmë milion euro për libra provizorë

Mbi gjysmë milion euro për libra provizorë

Opozita ka hedhur akuza për shpërdorime të fondeve të Bankës Botërore nga MASH lidhur me tekstet e këtij viti. Ku sipas VMRO-DPMNE-së, Ministria e Arsimit ka shpenzuar mbi gjysmë milion euro për shtypjen e materialeve mësimore provizore, në vend që

Read Full Article

28
Nën
Pasi sot Shkupi u bllokua nga dhjetëra autobusë urbanë të dy shoqatave transportuese private, si...
28
Nën
Kur e mora përgjegjësinë e kryeministrit para 10 muajsh, haptas u thashë të gjithëve: qëllimi...
28
Nën
Ministri për shoqëri informatike dhe administratë, Admirim Aliti mori pjesë në ngjarjen publike në temën:...
28
Nën
Rektori i Universitetit ka shkruar një postim pas reagimeve të shumta në rrjetet sociale, pasi...