Në Muzeun Etnologjik të Haxhi Zekës nga fshati Kalisht

Në Muzeun Etnologjik të Haxhi Zekës nga fshati Kalisht

Lexo tërë artikullin
Mançevski njoftoi se qeveria do të marrë vendim për të zgjatur masat për lirim nga puna

Mançevski njoftoi se qeveria do të marrë vendim për të zgjatur masat për lirim nga puna

Qeveria do të marrë vendim për të zgjatur masat për lirim nga puna, përcjell FLAKA. Ministri i Shoqërisë dhe Administratës së Informacionit, Damjan Mançevski, në një intervistë për programin “Linja e kuqe” në TV Telam, bëri të ditur se qeveria

Lexo tërë artikullin
Ministri Çulev i vizitoi nëpunësit policorë në vendkalimin kufitar Tabanoc

Ministri Çulev i vizitoi nëpunësit policorë në vendkalimin kufitar Tabanoc

Ministri i Punëve të Brendshme, Naqe Çulev sot realizoi vizitë pune në vendkalimin kufitar Tabanoc ku u takua me nëpunësit e angazhuar policorë për marrjen e masave qeveritare për përballje me koronavirusin. Çulev, siç informojnë nga MPB-ja, ka bërë kontroll

Lexo tërë artikullin
Pendarovski: Qeveria tani është më përgjegjëse, partitë t’i lënë kalkulimet mënjanë, ndërsa qytetarët të jenë të disiplinuar

Pendarovski: Qeveria tani është më përgjegjëse, partitë t’i lënë kalkulimet mënjanë, ndërsa qytetarët të jenë të disiplinuar

Na presin ditë të vështira. Pres që Qeveria, e cila në periudhën e ardhme do ta ketë përgjegjësinë më të madhe, do të jetë me të vërtetë në nivelin e detyrës dhe të përvojave të cilat i sjellë momenti aktual

Lexo tërë artikullin
Filipçe: Punonjësit mjekësor më të ekspozuar ndaj virusit

Filipçe: Punonjësit mjekësor më të ekspozuar ndaj virusit

Lexo tërë artikullin
Prej nesër në spitalin në Dibër, do të marrin pjesë edhe dy mjekë nga Shkupi

Prej nesër në spitalin në Dibër, do të marrin pjesë edhe dy mjekë nga Shkupi

Lexo tërë artikullin
Pesë raste të reja të të infektuarve me koronavirus në RMV

Pesë raste të reja të të infektuarve me koronavirus në RMV

Lexo tërë artikullin
Dita e tregut në Gostivar, nuk u respektua distanca e duhur e sigurisë

Dita e tregut në Gostivar, nuk u respektua distanca e duhur e sigurisë

Lexo tërë artikullin
Sela: Zgjedhjet do të mbahen kur të krijohen kushtet

Sela: Zgjedhjet do të mbahen kur të krijohen kushtet

Lexo tërë artikullin
Mickoski: Mbledhja e Kuvendi, propozim jo-kushtetues

Mickoski: Mbledhja e Kuvendi, propozim jo-kushtetues

Lexo tërë artikullin