Hahn vjen në Shkup, shqyrtohet situate politike

Hahn vjen në Shkup, shqyrtohet situate politike

Javën e ardhëshme në Shkup vjen Johanes Hahn e më pas ai udhëton drejtë Beogradit. Ashtu si informojnë, Hahn do të vijë që të shqyrtojë situatën politike në vend por edhe në rajon. “Komisioneri Hahn në Beograd do të takojë

Lexo tërë artikullin
Agjencia për media: Kapitali i 1TV është kompetencë e prokurorisë

Agjencia për media: Kapitali i 1TV është kompetencë e prokurorisë

Ligjet për Mediat nuk i japin autoritetin Agjencisë për Shërbime Audio dhe Audiovizuele për të hetuar origjinën e kapitalit të Televizionit 1tv. Këtë e ka bërë të qartë Agjencia, duke i përgjigjur qëndrimit të Shoqatës së Gazetarëve të Maqedonisë (SHGM).

Lexo tërë artikullin
Merko është kërcënuar, në Qeveri s’është kërkuar t’i merren ingerencat

Merko është kërcënuar, në Qeveri s’është kërkuar t’i merren ingerencat

Kryetari i Komunës së Strugës, Ramiz Merko është kërcënuar me jetë, transmeton Portalb.mk. Kërcënimin me jetë e ka konfirmuar Merko dhe Ministria e Punëve të Brendshme (MPB).  Megjithëse në media u tha se i njëjti ka dorëzuar te Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut

Lexo tërë artikullin
Pacientët për trajtim nga varshmëria do të marrin metadon

Pacientët për trajtim nga varshmëria do të marrin metadon

Pacientët e përfshirë në programin për trajtim dhe prevenim të varshmërisë do të mund të marrim metadon në pesë lokacione më afër vendbanimeve ku jetojnë, ose në Poliklinikën në lagjen Çento, në Poliklinikën “Jane Sandanski” në Spitalin psikiatrik- Shkup, në

Lexo tërë artikullin
Arrestohen kinezët që sulmuan qytetarin në Shkup

Arrestohen kinezët që sulmuan qytetarin në Shkup

Policia ka njoftuar se janë arrestuar qytetarët e Republikës Popullore të Kinës të cilët dje sulmuan një qytetar në Shkup. Në komunikatën e policisë thuhet se më 17.07.2019 në SPB Shkup M.T. nga Shkupi ka paraqitur se rreth orës 11:20

Lexo tërë artikullin
“Micotakis do ta bllokojë Shkupin, aq sa do ta lejojnë NATO-ja dhe BE-ja”

“Micotakis do ta bllokojë Shkupin, aq sa do ta lejojnë NATO-ja dhe BE-ja”

Presioni i paralajmëruar mbi Maqedoninë e Veriut nga ana e Qeverisë së re greke të kryeministrit Kirjakos Micotakis do të varet nga ajo sa do ta lejojnë NATO-ja dhe BE-ja, duke pasur parasysh se të dyja aleancat dëshirojnë pranim të

Lexo tërë artikullin
Propozim-ligji për arsim fillor hyri në Kuvend

Propozim-ligji për arsim fillor hyri në Kuvend

Propozim-ligjet për arsim fillor dhe për mësimdhënësit dhe bashkëpunëtorët profesional në arsimin fillor dhe të mesëm kanë hyrë në procedurë kuvendore pasi Qeveria i miratoi në seancë të martën e kaluar. Komisioni amë kuvendor në seancë sot pothuajse tre orë

Lexo tërë artikullin
Llogaria përfundimtare për vitin 2018 në Kuvend

Llogaria përfundimtare për vitin 2018 në Kuvend

Të ardhurat vitin e kaluar në Buxhet janë realizuar në pajtim me pritshmëritë. Shpenzimet bëhen rregullisht dhe në kohë ndërsa deficiti ka qenë më i vogël se ai i projektuar dhe është 1,8 për qind të BPV-së, deklaroi zëvendësministrja e

Lexo tërë artikullin
Çmime më të larta në ndërtimtari, presin udhëheqësit e firmave

Çmime më të larta në ndërtimtari, presin udhëheqësit e firmave

Çmimet e shitjes në ndërtimtari pritet që të rriten në periudhën e ardhshme, bënë të ditur udhëheqësit e firmave ndërtuese në vlerësimin për gjendjen afariste në sektor, të cilën e publikoi sot Enti Shtetëror për Statistikë. Indikatori i besimit në

Lexo tërë artikullin
Hapet “Retail Park”, i pari i llojit të vet në Maqedoninë e Veriut

Hapet “Retail Park”, i pari i llojit të vet në Maqedoninë e Veriut

Hapet “Ritel Park Point”, qendra e parë tregtare e këtij lloji në Maqedoninë ë Veriut. Kjo qendër tregtare e cila ndodhet në Komunën e Butelit, ka sjellë në një vend 22 brende të njohura. Është ‘Ritel parku’ i parë që

Lexo tërë artikullin