Ali Ahmeti: Në politik nuk ka vend për dëshpërim

Ali Ahmeti: Në politik nuk ka vend për dëshpërim

“Anëtarësimi në BE është proces, NATO është domosdoshmëri”, kështu deklaroi lideri i BDI-së Ali Ahmeti në emisioni “Argument” në RTVM duke folur pas mos marrjes së datës për fillimin e negociatave për anëtarësim në BE. “BE është proces, NATO është

Lexo tërë artikullin
Shkarkohet drejtori, protesta ne Hasanbeg

Shkarkohet drejtori, protesta ne Hasanbeg

Sot kryetari i komunës Gazi Babë Boris Georgievski, ka shkarkuar drejtorin e shkollës fillore ’25 Maji’, dhe si rezultat i këti vendimi banorët e këtij vendbanimi janë duke protestuar dhe paralajmërojnë bojkot të mësimit, përcjell in7. Bëhet fjalë për shkarkimin

Lexo tërë artikullin
Bërns: Ratifikimi është rezultat i punës së palodhshme dhe përkushtimit ndaj investimit në ardhmëri

Bërns: Ratifikimi është rezultat i punës së palodhshme dhe përkushtimit ndaj investimit në ardhmëri

Ambasadorja amerikane, Kejt Bërns e përshëndeti ratifikimin e protokollit inkuadrues të Maqedonisë së Veriut në NATO nga ana e Senatit të SHBA-së, duke e vlerësuar si rezultat të punës së palodhshme dhe përkushtimit drejt investimit në ardhmëri. “Shumë e kënaqur

Lexo tërë artikullin
Ndryshimet e ligjit për shërbim në Armatë kaluan në seancë qeveritare

Ndryshimet e ligjit për shërbim në Armatë kaluan në seancë qeveritare

Zhvillimi i ardhëm i Armatës i bazuar në personel me cilësi të lartë, vlera profesionale të personelit, moral të lartë dhe standarde, me qëllim të krijimit të një Armate të aftë për të kryer misionet dhe detyra mbrojtëse të caktuara

Lexo tërë artikullin
Miratohen 60 milionë denarë për pastrimin e lindanit në OHIS

Miratohen 60 milionë denarë për pastrimin e lindanit në OHIS

Qeveria në seancën e sotme të rregullt të 160-të ka sjell vendim për miratimin e 60 milionë denarëve nga Buxheti i vitit 2019 për pastrimin e mbetjes toksike industriale (lindan) në fabrikën e mëparshme OHIS në Shkup. Mjetet, siç informojnë

Lexo tërë artikullin
Romeo: Procesi i zgjerimit nuk është i vdekur dhe nuk duhet të zhgënjehemi

Romeo: Procesi i zgjerimit nuk është i vdekur dhe nuk duhet të zhgënjehemi

Ballkani Perëndimor është pjesë e Evropës dhe duhet të jetë pjesë e BE-së, Procesi i zgjerimit nuk është i vdekur dhe nuk duhet të zhgënjehemi dhe në kohë sa më të shpejtë shpresojmë se do të kemi sukses ta vazhdojmë

Lexo tërë artikullin
Filipçe nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Shoqatën kombëtare për sklerozën multiple

Filipçe nënshkroi Memorandum bashkëpunimi me Shoqatën kombëtare për sklerozën multiple

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe dhe kryetarja e Shoqatës kombëtare për ndihmesën dhe mbështetjen e personave me sklerozën multiple, Ana Karajanova – Dimitrusheva sot nënshkruan Memorandum bashkëpunimi me qëllim të sigurimit të mbrojtjes shëndetësore përkatëse për pacientët me Sklerozën multiple.

Lexo tërë artikullin
Qeveria i përcaktoi ndryshimet ligjore për rritjen e pagës minimale

Qeveria i përcaktoi ndryshimet ligjore për rritjen e pagës minimale

Qeveria sot në kuadër të seancës së 160-të e përcaktoi Propozim – Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për pagën minimale në Republikën e Maqedonisë së Veriut. Me ndryshimet krijohen kushte për korrigjimin e pagës minimale për 16 për

Lexo tërë artikullin
Përgatitet një zgjidhje e re ligjore për tregtarët, licencat do të mbesin

Përgatitet një zgjidhje e re ligjore për tregtarët, licencat do të mbesin

Një zgjidhje e re ligjore po përgatitet për punën e tregjeve. Qeveria, gjegjësisht Ministria e Ekonomisë punon për një zgjidhje të përbashkët me përfaqësuesit e të gjitha odave ekonomike. Këtë e paralajmëroi ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot në konferencën

Lexo tërë artikullin
Marrëveshja me Bullgarinë, rreth 40 për qind e qytetarëve presin fqinjësi të mirë

Marrëveshja me Bullgarinë, rreth 40 për qind e qytetarëve presin fqinjësi të mirë

Për sa i përket festës së përbashkët të ngjarjeve dhe personaliteteve të njohur nuk ka asnjë ndryshim me sondazhin e fundit të muajit shkurt. Edhe atëherë por edhe tani, për rreth 41.5 për qind të qytetarëve ky kompromis është i

Lexo tërë artikullin

REKLAMA