Kthehu në faqen kryesore

Tag "Izet Mexhiti"

Mexhiti: Kolaicionin VLEN e kërkoi populli

Kryetari i LD-së, njëherit edhe bartës i Listës për deputetë në Njësinë e parë zgjedhore, Izet Mexhiti, sonte në Tubimin Qendror të Koalicionit VLEN në Strugë është drejtuar me gjuhën e fitores triumfuese duke thënë së koalicioni VLEN do jetë

Read Full Article

Mexhiti: Çdo individë do përfitojë nga 10 mijë euro nga aksionet e ndërmarrjeve shtetërore

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti, premtoi se qytetarëve do t’u shpërndahen 49% e aksioneve shtetërore, që i bie nga 10 mijë euro për secilin individë. “Një ndër masat ekonomike që do të ndërmerren do të jetë vendosja e ndërmarrjeve

Read Full Article

Izet Mexhiti nga Likova sërish i drejtohet votuesit të heshtur

Në tubimin qëndror në Likovë të koalicionit VLEN, lzet Mexhiti mes tjerash tha: I dashur votues i heshtur, në këtë betejë kundër të keqes, zullumit, e këtij pushteti të skaduar e të kriminalizuar, nijetin e kemi të përbashkët, ndonëse rrugën

Read Full Article

Mexhiti: Bujar Osmani promotori i Open Ballkan dhe 9 pikëshit anti-Kosovë

Në tubimin qëndror të Koalicionit VLEN, sonte nga Komuna e Zhelinës, lideri i Lëvizjes Demokratike, z. Izet Mexhiti theksoi: “Si mundet që Bujar Osmani të paraqitet si pro-evropian, kur pikërisht ai e priti Llavrovin dhe Vuçiçin? Ai në fushatë paraqitet

Read Full Article

Izet Mexhiti takim me qytetarë dhe tregtarë nga Çairi

Kryetari i Lëvizjes Demokratike, Izet Mexhiti dhe njëherit bartës i Listës për deputetë nga Koalicioni VLEN në Njësinë e parë zgjedhore, sot takoi qytetarë dhe tregtarë nga Komuna e Çairit prej ku u diskutua mbi aktivitetet e përditshme të qytetarëve,

Read Full Article

Mexhiti i drejtohet votuesit të heshtur: Rri rahat, ka me u bo mirë!

Votuesi im i heshtur, çdo selam e mesazh që e ke dërgu, e kam pranu. Të kuptoj, s’ke nevojë me u shpreh publikisht për përkrahjen, e di edhe për kërcënimin për ty e për familjarin, me këtë porosi përmes një

Read Full Article