Jazhincë, në pranga dy shtatas të Shqiptërisë

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 11:27

Jazhincë, në pranga dy shtatas të Shqiptërisë

Më datë 04.04.2024 në ora 22:45 në vendkalimin kufitar Jazhincë, punonjësit e policisë kanë ndaluar personat M.Z.(46) dhe A.H.(37), të dy nga Republika e Shqipërisë, pasi që gjatë kontrollit dhe kontrollit kufitar është konstatuar se kanë pasur qëndrim të padeklaruar dhe të tejkaluar të qëndrimit në vend.

Personat janë dorëzuar tek zyrtarët policorë nga SPB-Tetovë për procedurë të mëtutjeshme. Flaka Media

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 11:27