OPINION | Dy doktorët e famshëm të PDSH-së, shkruan: Enis Elezi

OPINION | Dy doktorët e famshëm të PDSH-së, shkruan: Enis Elezi

Mjekët(doktorët) janë ata të cilët profesioni i tyre bazohet në tre shtyllat kryesore: 1.Diagnoza 2.Parandalimi 3.Shërimi Mjekët e mirë dhe profesionist, në vazhdimësi i njoftojnë dhe i këshillojnë pacientët e tyre se si të kujdesen për shëndetin e tyre, kur

Lexo tërë artikullin
FLAKA JANARIT ISHTE IDE E XHEVAT QERIMIT

FLAKA JANARIT ISHTE IDE E XHEVAT QERIMIT

Ismet Sylejmani Heroi i Kombit Xhevat Qerimi propozoi që në këtë muaj duhet të fillojmë të bëjmë diçka më shumë, dhe vendosëm që me rastin e përvjetorit të rënies së Heronjëve të Kombit Rexhepit Malaj e Nuhi Berisha, të organizonim

Lexo tërë artikullin
Xhevat Qerimi – Kryetar i Gjilanit, Vitisë dhe Kamenicës

Xhevat Qerimi – Kryetar i Gjilanit, Vitisë dhe Kamenicës

Ismet Sylejmani Po afrohet 10 Janari 2020, dita kur do të rivarroset në varrezat e Dëshmorëve të Kombit, Kryetari i Këshillit të Rrethit të LPRK-së për Gjilan, Viti dhe Kamenicë, Heroi i Pavarësisë së Kosovës, i pavdekshmi Xhevat Qerimi! Burgosjet

Lexo tërë artikullin
Komandant Xhevat Qerimi

Komandant Xhevat Qerimi

Ismet Sylejmani Lufta e popullit shqiptar në ish-jugosllavi në përgjithësi dhe në Kosovë në veçanti, është lufte titanike dhe heroike! Që atëherë u kur u aneksuan nga Serbia dhe fqinjët me apetite grabitqare, shovene e antinjerezore edhe shtypja e shfrytëzimi,

Lexo tërë artikullin
TS: Skenar i zi për shqiptarët nga LSDM, në bashkëpunim me PDSH dhe Alternativën

TS: Skenar i zi për shqiptarët nga LSDM, në bashkëpunim me PDSH dhe Alternativën

Koment : Tetova sot LSDM si një “ kameleon” politik dhe me frikën e humbjes së pushtetit u shfaq sërish.Por kësaj rradhe duke e ditur se I ka humbur ata mijëra vota që ia dhanë për shumë arsye shqiptarët e

Lexo tërë artikullin
Kam amanet nga babai, mos votoj kurrë parti maqedone

Kam amanet nga babai, mos votoj kurrë parti maqedone

Urim Salihu Zaevi e përmendi një amanet.Por edhe ne kemi amanetet tona që ta dijnë edhe politikanët shqiptarë.Babai ma la një të tillë amanet :Që parti maqedonase mos votoj kurrë.Unë do ta respektoj deri sa t’i mbylli sytë sepse gjithë

Lexo tërë artikullin
SHENGENI EUROPIAN  DHE MINI-SCHENGENI BALLKANIK

SHENGENI EUROPIAN DHE MINI-SCHENGENI BALLKANIK

Si asnjëherë më parë, korpusi i analistëve në hapsirën shqiptare dhe jo vetëm, po zjen në të gjtha anët dhe në majen e të gjitha këtyre analizave është inisiativa dhe mbajtja e takimeve të nivleve të larta për mini-Schengenin ballkanik!

Lexo tërë artikullin
Fjalimi i Bedri Islamit në Kongresin IV zgjedhor të BDI-së: Arti i vështirë i të jetuarit në paqe

Fjalimi i Bedri Islamit në Kongresin IV zgjedhor të BDI-së: Arti i vështirë i të jetuarit në paqe

Në Shkup, më 21 dhjetor u mbajt Kongresi i IV Zgjedhor i Bashkimit Demokratik për Integrim (BDI), forcë qeverisës dhe fituese në 16 zgjedhjet e shkuara, qendrore dhe lokale. Në një organizim të shkëlqyer, 816 delegatë votuan për drejtuesin e

Lexo tërë artikullin
Smajl (Ramë) Kabashi (1978-1999), dëshmori të cilin populli nuk e harron!

Smajl (Ramë) Kabashi (1978-1999), dëshmori të cilin populli nuk e harron!

Autorë: Sali O. Kabashi Njeriu, në këtë botë vjen me një mision të caktuar, por disa, janë të privilegjuar nga Krijuesi, sepse vijnë në jetë për të bërë vdekjen më të mirë dhe më krenare. Smajl R. Kabashi, ndërpreu studimet,

Lexo tërë artikullin
Sylejmani: ALI AHMETI 18 VJET NË KRYE TË  PARTISË!

Sylejmani: ALI AHMETI 18 VJET NË KRYE TË PARTISË!

ALI AHMETI 18 VJET NË KRYE TË PARTISË! Më 21 Dhjetor 2019 në Shkup, isha i nderuar që isha i ftuar në Kongresin e 4-ërt të Bashkimit Demokratik për Integrim, ku Ali Ahmeti u rizgjodh Kryetar partie! Ngjarje e madhe,

Lexo tërë artikullin

REKLAMA