Back to homepage

Opinione

Talat, Talat, Talat… VMRO-DPMNE luftë permanente kundër Kryeparlamentarit Xhaferi

Talat, Talat, Talat… VMRO-DPMNE luftë permanente kundër Kryeparlamentarit Xhaferi

Editorial – Redaksia Flaka VMRO-DPMNE ka nisur një luftë permanente kundër kryeparlamentarit, Talat Xhaferi. Se është kështu, tregon fakti që eksponentë të lartë të kësaj partie, shkojnë aq larg sa ta quajn ushtrues detyre, kryetar Parlamenti, shkruan Flaka Në këtë

Read Full Article
A është feja vija e re ndarëse, midis Rusisë dhe perëndimit?

A është feja vija e re ndarëse, midis Rusisë dhe perëndimit?

Patriarku Kiril i Moskës, e bëri këtë të qartë gjatë një predikim të jashtëzakonshëm të mbajtur më 6 mars, një ditë para fillimit të Kreshmës Ortodokse. Ai e konsideroi fushatën ushtarake ruse në Ukrainë si një luftë për të mbrojtur

Read Full Article
Fundi i naivitetit: Si NATO duhet ta forcojë mbrojtjen e Balltikut

Fundi i naivitetit: Si NATO duhet ta forcojë mbrojtjen e Balltikut

Së pari dhe më kryesorja, duhet të merret vendimi kryesor që shtetet baltike, dhe sidomos Korridori Suva?ki, do të mbrohen me të gjitha mjetet që ka aleanca në dispozicion. Dhe se lituanezëve, letonëve dhe estonezëve do t’u bashkohen aleatët e

Read Full Article
NGACMIMI I “ARIUT” TË PLAGOSUR: Ç’do të ndodhë kur Suedia dhe Finlanda të futen në NATO?

NGACMIMI I “ARIUT” TË PLAGOSUR: Ç’do të ndodhë kur Suedia dhe Finlanda të futen në NATO?

Sulmi i Rusisë ndaj Ukrainës e ka ndryshuar me vendosmëri opinionit publik në Suedi dhe Finlandë. Muajin e kaluar, mbështetja ndaj anëtarësimit arriti në 57 për qind në Suedi dhe 70 për qind në Finlandë. Partitë në të gjithë spektrin

Read Full Article
Dashuria e çuditshme për udhëheqësit autoritarë

Dashuria e çuditshme për udhëheqësit autoritarë

Liderët autoritarë janë shembulli i gjallë i dobësisë së stilit të tyre të udhëheqjes, dhe kostos së paguar, kur kontrollet dhe balancat institucionale shtypen në favor të kontrollit qendror të pakontrolluar Nga Jeremy CLIFFE Nëse analizoni me kujdes udhëheqësit autoritarë

Read Full Article