LSDM: Tubim i dobët i VMRO-së dhe Siljanovskës, qytetarët nuk duan izolim por anëtarësim në BE

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 19:04

LSDM: Tubim i dobët i VMRO-së dhe Siljanovskës, qytetarët nuk duan izolim por anëtarësim në BE

LSDM ka komentuar tubimin e mbrëmshëm të kandidates për presidente nga VMRO, Gordana Siljanovskës.

“Tubimi dobët i VRMO-DPMNE-së për Gordana Siljanovskën, partia opozitare nuk ka arritur të mbledhë në numër më të madh as anëtarët e saj. Tubimi i dobët tregon se qytetarët nuk duan izolim, bllokada dhe kthim prapa, por duan anëtarësim në BE”, thonë nga LSDM.(INA)

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 19:04