Osmani del me video emotive: Nga ëndrrat fëmijërore deri te suksesi në diplomacinë multilaterale

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 17:11

Osmani del me video emotive: Nga ëndrrat fëmijërore deri te suksesi në diplomacinë multilaterale

Ëndrrat e një fëmije të lindur e rritur në Seravë të Shkupit, i cili vjen nga një familje me mundësi të vogla. Si prejardhja dhe vendbanimi ishin përcaktues të fatit. Çka ndikoi ta merr drejtimin e shkencave mjekësore… dhe shumë momente emotive nga jeta e tij personale dhe rrugëtimi deri te kryesuesi i OSBE-së, si dhe afërsia me Shtëpinë e Bardhë në Uashington e takimin me Entoni Blinken.

Bujar Osmani përmes videos promovuese ka shpërndarë momente interesante nga fëmijëria e deri të majat e suksesit të tij në diplomacinë bilaterale dhe multilarerale.

https://fb.watch/rfIxm3DCQH
Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 17:11