Stevço Jakimovski: Shpërngulja është për shkak të politikave të këqija të garniturës në pushtet

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 18:47

Stevço Jakimovski: Shpërngulja është për shkak të politikave të këqija të garniturës në pushtet

Kandidati për president të GROM-it, Stevço Jakimovski, fushatën e vazhdoi  me takim me banorët e Gostivarit.

Jakimovski, foli me qytetarët e Gostivarit për zhvillimet aktuale dhe përmendi se brenga më e madhe është shpërngulja, dhe siç përmendi, kjo është për shkak të politikave të këqija të garniturave të deritanishme në pushtet.

“Arsyeja e eksodit masiv është sjelljet poltronike e zyrtarëve, duke mos marrë parasysh  për shtetin e tyre por për shtetet e  tjera”, tha Stevço Jakimovski, kandidat për president nga GROM-i.

Ai ka theksuar se është kandidat i qytetarëve, e jo dorë e zgjatur e partive. Duke folur për ndryshimin e kushtetutës, ai dërgoi kritika për propozimet e kundërshtarëve të tij për këtë proces.

“Kandidatët presidencialë ikin nga debatet. Është një turp i madh për demokracinë. Populli duhet të dëgjojë qëndrimet e tyre për çështje thelbësore për shtetin”, tha Jakimovski./MIA

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 5 Prill, 2024 18:47