Butrint Imeri së shpejti do të merr epitetin më të mirë ndonjëherë

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Prill, 2024 20:02

Butrint Imeri së shpejti do të merr epitetin më të mirë ndonjëherë

Butrint Imeri kohët e fundit po i shfrytëzon të bëhët gati për një sezonë verorë që e pret.

Por pas kësaj sezone, Butrinti do të merr një epitet që deri sot nuk e kishte.

Vëllau i tij së shpejti do të bëhet me fëmijë, dhe Butrinti do të merr epitetin e xhaxhait.

A do ta mbaj me përgjegjësi këtë epitet Butrinti?

Këtë do të na tregoj koha, shkruan “Kosovarja”

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Prill, 2024 20:02