Snopçe: Fronti Europian përsërit të njejtën retorikë politike, nuk shoh risi!

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Prill, 2024 20:24

Snopçe: Fronti Europian përsërit të njejtën retorikë politike, nuk shoh risi!

Kandidati për deputet nga opozita shqiptare në Njesinë Zgjedhore numër 6, Halil Snopçe në emisionin Klan Debat në Tv Klan Macedonia deklaroi se e ndjek fushatën e partive shqiptare mirëpo jo edhe aq shumë ato maqedonase.

Snopçe tha se Fronti Europian sipas tij po përsërit të njejtën retorikë zgjedhore dhe nuk sjell diçka të re.

“Nuk e ndjeki shumë fushatën politike të partive maqedonase, edhe pse lartë poshte po përsëritet e njejta retorikë. Ne jemi fokusuar tek votat shqiptare, e ndjeki dhe fushatën e Frontit Europian mirëpo natyrisht jemi të fokusuar në atë çfarë ofron opozita shqiptare. Fronti Europian me promotor BDI-në thonë se s’kemi garë me opozitën shqiptare por me VMRO-në dhe LSDM-në, pra përsëritet e njejta retorikë, sepse kanë pasur punë me ta, kanë bë gara për tenderë, korrupsion, politizim të administratës etj… Fronti është në super ligën e korrupsionit ndërsa populli shqiptar është në tribuna…”, tha Snopçe. /TvKlan.mk

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 8 Prill, 2024 20:24