Taravari ua uroi Fitër Bajramin të gjithë besimtarëve myslimanë

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Prill, 2024 20:05

Taravari ua uroi Fitër Bajramin të gjithë besimtarëve myslimanë

Kandidati për President nga radhët e VLEN, Arben Taravari, shpreh urimet më të sinqerta për të gjithë besimtarët myslimanë në prag të ditës të shenjtë të Fitër Bajramit.

“Jemi në ditën e fundit të muajit të bekuar të Ramazanit, muajit të sakrificës dhe solidarizimit. Shfrytëzoj rastin çdo besimtari mysliman ti uroj Festën e Bajramit. Dëshiroj që të kaloni momente dhe çaste sa më të mira me familjarët tuaj duke iu uruar shëndet, mbarësi dhe fat.”-citohet në urimin e Taravarit.

Video: https://www.facebook.com/share/v/nAz573qUsZD2uHLF/?mibextid=qi2Omg

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Prill, 2024 20:05