Vankovska: Qytetarët në vendin tonë nuk kanë siguri sociale dhe profesionale

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Prill, 2024 20:07

Vankovska: Qytetarët në vendin tonë nuk kanë siguri sociale dhe profesionale

Kandidatja për presidente të vendit nga radhët e të “Majtës”, Biljana Vankovska deklaroi se qytetarët në vendin tonë nuk kanë siguri sociale dhe profesionale.

“Shteti është punëdhënësi më i madh. Ju nga njëra anë flisni për treg të lirë dhe për shumë gjëra të tjera, ndërsa në anën tjetër ju duhet të zhvilloni më tepër sektorin privat i cili duhet të jep profit, teksa ne si pensionist duhet të jetojmë nga ajo gjë. Buxheti tek ne është astronomik dhe ne nuk e dijmë pse çdo vit rritet kaq shumë. Tash kur jemi të punësimet. Varet se kush është e ka pushtetin ekzekutiv dhe atë lokal prej partive. Dhe në këtë mënyrë ata i punësojnë personat të cilët i votojnë. Kështu qytetarët nuk kanë as siguri profesionale as siguri sociale”, u shpreh Vankovska.

Driton Zenku
Botuar nga Driton Zenku 9 Prill, 2024 20:07