Bakllava e Bajramit, manifestimi tradicional i organizuar nga BFI

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 11 Prill, 2024 18:59

Bakllava e Bajramit, manifestimi tradicional i organizuar nga BFI

Manifestimi tradicional “Bakllava e Bajramit”, i cili organizohet nga Bashkësia Fetare Islame e Maqedonisë u mbajt sonte në Shkup në ditën e dytë të Festës së Fitër Bajramit.

Fetahu: Raportet e mira, bazament i shtetit tonë

Kreu i Bashkësisë fetare, Reis Shaqir Efendi Fetahu në fjalën e tij përshëndetëse para të pranishmive u shpreh se mirëqenia e popullit dhe raportet e mira mes komuniteteve duhet të jenë bazament i shtetit tonë.

Akreditimi i shkollës së mesme është arsye që të shtojë gëzimin tonë gjatë kësaj feste shtoi Fetahu.

Ky manifestim organizohet tanimë dy dekada me radhë nga Bashkësia Fetare Islame./TVM2

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 11 Prill, 2024 18:59