Izraeli kryen stërvitje të përbashkëta ajrore me Qipron

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 11 Prill, 2024 07:53

Izraeli kryen stërvitje të përbashkëta ajrore me Qipron

Forcat Ajrore izraelite kanë kryer stërvitje të përbashkëta me forcat ajrore qipriote, sipas stacionit radiofonik të ushtrisë izraelite, GLZ.

GLZ tha se ushtrimet përfshinin ushtrime me rreze të gjatë dhe një sulm në një objektiv të largët.

“Stërvitja u krijua për të simuluar një sulm në Iran,” shkroi reporteri Doron Kadosh në X.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 11 Prill, 2024 07:53