Siljanovska: Do të punojë për të ndaluar largimin e njerëzve nga vendi

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 11 Prill, 2024 17:17

Siljanovska: Do të punojë për të ndaluar largimin e njerëzve nga vendi

Kandidatja e VMRO DPMNE-së për presidente, Gordana Siljanovska Davkova në tubimin e mbrëmshëm në Strumicë tha se do të punojë për të ndaluar largimin nga vendi e njerëzve, duke i bindur më të mirët të qëndrojnë në vend. Ajo paralajmëroi edhe hapjen e zyrave të presidentit nëpër qytete. Siljanovska tha se gjeografikisht e historikisht vendi i takon BE-së duke shtuar se është për standarde evropiane.

“Kur gjykoni se kush është për BE-në dhe kush është kundër, mos u besoni fjalëve boshe. Kërkohet vepra. Arsim i mirë, shëndet i mirë, mbrojtje e mirë sociale, politikë e mirë kulturore, ekonomi me prosperitet, shtet standarat, shtet evropian, shtet qytetar, pasi askush nuk ju do në shtëpi, madje as si mysafir nëse nuk respektoni standarde dhe rregulla”, deklaroi Gordana Siljanovska Davkova, Kandidate e VMRO DPMNE-së për presidente. /Alsat.mk

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 11 Prill, 2024 17:17