Udhëzues për rolin e prindërve në parandalimin dhe trajtimin e dhunës në shkolla

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 11 Prill, 2024 07:24 Përditësuar

Udhëzues për rolin e prindërve në parandalimin dhe trajtimin e dhunës në shkolla

Udhëzuesi për rolin e prindërve në parandalimin dhe trajtimin e dhunës në shkolla do të promovohet sot në Shkup në organizim të Ambasadës së parë të fëmijëve në botë Megjashi në Shkup.

Në konferencëm për mediat të paralajmëruar nga Megjashi për temën “Vendosja e parimeve, vlerave dhe qasje e përbashkët në zhvillimin e parandalimit të dhunës në shkolla” do të mbajnë fjalim Dragi Zmijanac, Monika Ilioska – Kantarxhioska, udhëheqësja e programeve në koalicionin për organizata rinore – SEGA dhe Sofia Georgievska – autore e Udhëzuesit.

Rina Selimi
Botuar nga Rina Selimi 11 Prill, 2024 07:24 Përditësuar