Abdulla Sejdini është drejtori i ri organizativ në Kozle

Flaka
Botuar nga Flaka 15 Prill, 2024 15:08 Përditësuar

Abdulla Sejdini është drejtori i ri organizativ në Kozle

“Abdulla Sejdini është drejtori i ri organizativ i Klinikës Universitare për sëmundje të frymëmarrjes te fëmijët në “Kozle”. I uroj punë të suksesshme dhe fuqizim të kujdesit shëndetësor në këtë institucion”, shprehet Ministri i Shëndetësisë dr. Ilir Demiri.

Flaka
Botuar nga Flaka 15 Prill, 2024 15:08 Përditësuar