Çmimi i arit u rrit sërish, cili është çmimi i ri i një onsi?

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 15 Prill, 2024 20:35

Çmimi i arit u rrit sërish, cili është çmimi i ri i një onsi?

Çmimi i arit u rrit sërish. Është bërë më e shtrenjtë mëngjesin e sotëm dhe njëkohësisht çmimi i naftës Brent ka rënë nën 90 dollarë për fuçi.

Çmimi i arit u rrit në 2,353,74 dollarë për ons (një ons është e barabartë me 28,35 gramë), dhe çmimi i grurit u ul në 5,4830 dollarë për buhel (një bushel është 27,216 kg).

Vlera e euros kundrejt dollarit ishte 1.06526.

Edhe çmimi i argjendit po rritet dhe pritet të jetë ende i kërkuar nëse lufta në Lindjen e Mesme përshkallëzohet.  Ka pasur parashikime se edhe ari do të rritet në çmim deri në fund të vitit. 

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 15 Prill, 2024 20:35