Luizi dhe Kiara japin lajmin e shumëpritur

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 15 Prill, 2024 20:21

Luizi dhe Kiara japin lajmin e shumëpritur

Çifti më i dashur i momentit Luizi dhe Kiara janë mjaftë aktiv në medita sociale.

Çifti pak më parë ka ndarë lajmin e shumëpritur ku do të jetë aktiv edhe në youtube duke publikuar ‘vlog’ nga përditshmëria e tyre.

Padyshim ky lajm i ka lumturuar pafund ndjekësit e çiftit, ku nuk munguan me pyetje të shumta.

Se kur do të publikohet videoja nga çifti, kjo na mbetët për të parë ditëve në vazhdim.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 15 Prill, 2024 20:21