VLEN ndalon në Veles, Jabollçisht, Buzallakovë dhe Slivnik

Flaka
Botuar nga Flaka 15 Prill, 2024 00:08

VLEN ndalon në Veles, Jabollçisht, Buzallakovë  dhe Slivnik

VLEN nis kampanjën në zonën tre. Shener Bilalli dhe Bekim Sali vizituan Velesin, Jabollçishtin, Buzallakovën dhe Slivnikun

Sot bartësi i listës së VLEN në zonën e tretë zgjedhore Shener Bilalli bashkë me kandidatin për deputet në zonën e parë Bekim Sali, vizituan Velesin, Jabollçishtin, Buzallakovën dhe Slivnikun, ku takuan dhe bashkëbiseduan me qytetarë të këtyre vendeve.

VLEN do të angazhohet maksimalisht që shqiptarët kudo që jetojnë të trajtohen njëlloj si të gjithë qytetarët.

Shqiptarët duhet të jenë të barabartë në Maqedoninë e Veriut!

Flaka
Botuar nga Flaka 15 Prill, 2024 00:08