Ahmeti : Nuk ia marrim askujt shtetin por vetëm hisen tonë

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 17 Prill, 2024 21:49

Ahmeti : Nuk ia marrim askujt shtetin por vetëm hisen tonë

Fronti Europian sonte mbajti tubim në qytetin e Kërçovës, lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim Ali Ahmeti në fjalimin e tijë përpara qytetarve të Kërçovës deklaroi :

Ata që nuk besonin se do hymë në nato, se do të bëhet kryeministri shqiptar, por u bënë e tani nuk besojnë për presidentin shqiptarë por do ta besojnë.

I them zotri Selës se zduhet të meremi me opozitën se ata kanë qëllim me pushtetin dhe jo misjone, le të meren ata me ne se kanë me çka meren se ne bëhemi më të fort.

Me ne meret VMRO-ja çdo ditë duke na akuzuar se jemi duke e marë pushtetin, jo ne nuk ia marrim askujt pushtetin, ne po marim vetëm hisen tonë.Top24.

Abedin Bilalli
Botuar nga Abedin Bilalli 17 Prill, 2024 21:49